Contact en publiciteit

We hebben deze website, plaatsen foto’s op Flickr, we hebben een Facebook-pagina, een LinkedIn en een Twitter-account. We versturen uitnodigingen voor onze tentoonstellingen en we laten de scholen weten wat voor leuke en leerzame lessen we geven.

Zonder publiciteit bereik je alleen die mensen die je ‘in real life’ spreekt. Maar die mensen heb je wel echt ontmoet. Die mensen ken je en zij kennen jou.

Eergisteren verstuurde ik onderstaande nieuwsbrief, met bovenaan deze tekst:

In het recente verleden hebben wij, Marcel Prins en/of Birgit Speulman, een of meer kunstlessen gegeven in opdracht van uw school of organisatie. Dat deden we met veel plezier. Op onze vernieuwde website kunt u verslagen van beeldende kunstlessen en -projecten op scholen lezen.

Hieronder vindt u onze nieuwsbrief.

Wij weten hoe druk het werk op school is. Daarom krijgt niet iedereen deze post. We willen hiermee voorkomen dat we ongewenste mail versturen. Wel willen we u vragen de nieuwsbrief door te sturen naar mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in ons werk in het onderwijs, liefst met een persoonlijk bericht van u erbij.

Wij kijken uit naar eventuele samenwerking in de toekomst. En natuurlijk bent u ook altijd welkom op onze tentoonstellingen.

Ik hoop dat iedereen die hem gekregen heeft hem opent en leest. En deelt met collega’s. Zelf doe ik dat ook nog maar eens, op deze plaats.

Onderstaande ‘nieuwsbrief’ is een afbeelding zonder boven- en onderkant, de links doen het niet. Bekijk de echte nieuwsbrief hier.

Schermafbeelding 2014-09-11 om 21.50.26Schermafbeelding 2014-09-11 om 21.56.28


Mogelijk ziet u onder deze tekst een advertentie.
De inhoud hiervan heeft niets met ons te maken.